1. Welcome to Taxidermy.net, Guest!
    We have put together a brief tutorial to help you with the site, click here to access it.

Forums Constantly Crashing...

Discussion in 'Forum Operations' started by Robert Baker, Aug 24, 2020.

  1. Robert Baker

    Robert Baker Well-Known Member

    213
    311
    Anyone else experiencing the forums crashing a lot lately? Seems to be happening on a daily basis at the moment. Its obviously an SQL error yet it isn't specific to a page or particular forum or thread.

    Robert


    An exception occurred: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/taxiderm/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php on line 333

    1. Zend_Db_Adapter_Mysqli->_connect() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 315
    2. Zend_Db_Adapter_Abstract->getConnection() in XenForo/Application.php at line 730
    3. XenForo_Application->loadDb()
    4. call_user_func_array() in XenForo/Application.php at line 973
    5. XenForo_Application->lazyLoad() in XenForo/Application.php at line 1004
    6. XenForo_Application::get() in XenForo/Application.php at line 1635
    7. XenForo_Application::getDb() in XenForo/Model.php at line 161
    8. XenForo_Model->_getDb() in XenForo/Model/DataRegistry.php at line 138
    9. XenForo_Model_DataRegistry->_getMultiFromDb() in XenForo/Model/DataRegistry.php at line 97
    10. XenForo_Model_DataRegistry->getMulti() in XenForo/Dependencies/Abstract.php at line 147
    11. XenForo_Dependencies_Abstract->preLoadData() in XenForo/FrontController.php at line 127
    12. XenForo_FrontController->run() in /home/taxiderm/public_html/index.php at line 13
     
  2. msestak

    msestak Well-Known Member

    14,337
    13,251
    i just posted the same thing. happens everytime i visit this site.
     
    Robert Baker likes this.

  3. Frank E. Kotula

    Frank E. Kotula master, judge, instructor

    Ya I see it on phone a lot but all I’ve done is close that out and I’m still able to fill the thread out and post.
    Hopefully Ken might know or it’s a FB take over
     
    Robert Baker and msestak like this.
  4. joeym

    joeym Old Murphey

    I see it occasionally. I refresh, and it generally goes away.
     
    Robert Baker, Keith and msestak like this.
  5. ARUsher

    ARUsher Well-Known Member

    Same thing for me. Refresh and then it seems to work fine.
     
    Robert Baker and msestak like this.
  6. msestak

    msestak Well-Known Member

    14,337
    13,251
    annoying !
     
    Frank E. Kotula and Robert Baker like this.
  7. msestak

    msestak Well-Known Member

    14,337
    13,251
    keep getting this one today...several times:

    An exception occurred: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/taxiderm/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php on line 333

    1. Zend_Db_Adapter_Mysqli->_connect() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 315
    2. Zend_Db_Adapter_Abstract->getConnection() in XenForo/Application.php at line 730
    3. XenForo_Application->loadDb()
    4. call_user_func_array() in XenForo/Application.php at line 973
    5. XenForo_Application->lazyLoad() in XenForo/Application.php at line 1004
    6. XenForo_Application::get() in XenForo/Application.php at line 1635
    7. XenForo_Application::getDb() in XenForo/Model.php at line 161
    8. XenForo_Model->_getDb() in XenForo/Model/DataRegistry.php at line 138
    9. XenForo_Model_DataRegistry->_getMultiFromDb() in XenForo/Model/DataRegistry.php at line 97
    10. XenForo_Model_DataRegistry->getMulti() in XenForo/Dependencies/Abstract.php at line 147
    11. XenForo_Dependencies_Abstract->preLoadData() in XenForo/FrontController.php at line 127
    12. XenForo_FrontController->run() in /home/taxiderm/public_html/index.php at line 13
     
  8. joeym

    joeym Old Murphey

    It was impossible to log on earlier this morning. I gave up trying.
     
    msestak likes this.
  9. msestak

    msestak Well-Known Member

    14,337
    13,251
    i had to refresh several times and log out once.
     
  10. joeym

    joeym Old Murphey

    It ain't real swift now. Something has the forum log-jammed somewhere.
     
    msestak likes this.
  11. Buff42

    Buff42 New Member

    24
    6
    Getting same errors. Any mods/admins working on the issue?
     
    msestak likes this.
  12. Robert Baker

    Robert Baker Well-Known Member

    213
    311
    I messaged the admins a week ago and never got a response.

    Robert